klik here

Followers

Thursday, April 12, 2012

aku anak kampung

lagu ni mmg best...TANAK KAMPUNG @ AKU ANAK KAMPUNG by JIMMY PALIKAT...
lagu ni merupakan lagu yg mengingatkn seseorang itu bahawa kita mesti berpijak di bumi yg nyata klu bercinta tu...
mmg cinta itu buta,tapi harus juga kita pikirkan masa depan kita...

nah,hayati la bait2 lagu ni...klu org semenanjung yg x paham ngn lagu ni ble pm ismet...hehe..

Memang Aku ini anak orang miskin
Tiada apa-apa yang dapat kuberikan
Engkau memang cantik
Memang tidak padan dan tidak sepadan

Aku anak kampung tiada pelajaran
Kuli-kuli sahaja memang tidak padan
Cantik bah Kau itu
Banyak yang tergoda lagi orang kaya

c/0
Tiada keretaku bawa Kau jalan-jalan
Rumahku pun tiada ada pun bapa punya
Apa lagi belanja mahu bayar Berian
Kahwin sama kamu

Bukannya ku tidak suka sama kamu
Tapi Aku takut hidup Kau kan sengsara
Kerna Aku cinta Aku lepaskan Kau
Sama orang lain

Engkau masih muda cantik lagu menawan
Janganlah Kau cari lelaki macam saya
Engkau memang cantik
Nanti Kau menyesal tiada guna 3x

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

total

get this

kaki blogger

KakiBLOGGER